Itä-Hämeen talviale!

Itä-Häme tarjoaa paikalliset uutiset aiheita kaihtamatta. Lehteä lukemalla tiedät miltä asuinalueesi ja maakuntasi tulevaisuus näyttää. Nyt saat tilauksen huippuedulliseen hintaan ja säästät jopa 73,40 €. 

Hyödynnä tarjous ja tee tilaus! 

p.s. Tiesithän, että tilaamalla Itä-Hämeen saat käyttöösi myös ESS.fi -maksulliset sisällöt.

Tilaa Itä-Häme 6 kk hintaan 17,90 €/kk*, saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Tilaa Itä-Häme 6 kk hintaan 17,90 €/kk*, saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Tilaus sisältää paperilehden, IH Digilehden, itahame.fi- ja ESS.fi -verkkopalveluiden koko sisällön. Tarjousjakson kokonaishinta 107,40 € (norm. 153,60 €). 

Tilaa Itä-Häme 3 kk hintaan 20 €/kk

Tilaa Itä-Häme 3 kk hintaan 20 €/kk

Tilaus sisältää paperilehden, IH Digilehden, itahame.fi- ja ESS.fi -verkkopalveluiden koko sisällön. Tilauksen kokonaishinta 60 € (norm. 92,40 €). 

Tilaa IH VerkkoPlus 3 kk hintaan 7,90 €/kk**

Tilaa IH VerkkoPlus 3 kk hintaan 7,90 €/kk**

Tilaus sisältää IH Digilehden, itahame.fi- ja ESS.fi -verkkopalveluiden koko sisällön. Tarjousjakson kokonaishinta 23,70 € (norm. 37,50 €). 

 *Tarjousjakson pituus 7 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tilaus on peruttavissa milloin vain tarjousjakson jälkeen.
**Tarjousjakson pituus 3 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja laskutetaan 3 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tilaus on peruttavissa milloin vain tarjousjakson jälkeen.
Tutustu tarkempiin tilausehtoihin tästä ja Mediatalo Keskisuomalaisen tiedosuojalausekkeeseen tästä. 

Tarjous voimassa 10.2.2019 saakka.