IH Digilehti - Pysy aina ajan tasalla paikallisista uutisista!

Itä-Hämeen yhdistelmätilauksella saat lehden kotiisi sekä pääset lukemaan digilehteä missä ja milloin itse haluat. Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi IH Digilehteä kokeile sitä nyt paperilehden lisäksi vain 3 €/kk!

Miksi yhdistelmätilaus kannattaa?

1. Saat kaiken sisällön missä ja milloin itse haluat

IH yhdistelmätilaus sisältää sekä paperilehden että IH Digilehden, joka pitää sisällään paperilehden sisällöt sähköisessä muodossa

2. Pääset lukemaan myös lehtiarkiston juttuja, jopa vuodesta 2005

Arkiston avulla voit etsiä hakusanoilla sinua kiinnostavia juttuja niin päivän lehdestä kuin aikaisemmistakin julkaisuista. IH Digilehden arkisto tarjoaa sinulle kaikki Itä-Hämeen uutiset aina vuoteen 2005 saakka! Hakutoiminnolla löydät kätevästi kaikki haluamaasi aihetta oskevat uutiset viimevuosilta.

3. Hae, tulosta ja talleta! Digilehden avulla löydät rakkaimmat sekä kiinnostavimmat lehti-juttusi nopeasti sekä saat säilöttyä ne vuodesta toiseen, ilman haalistumista

4. Digilehti on edullinen tapa tilata alueen paras paikallinen uutispaketti. IH Digilehden normaalihinta on 12,50 € / kk. 

Paperilehden tilaajat saavat IH Digilehden edulliseen 3 € kuukausihintaan!

Email address : Alternative email address :
Asiakasnumeron löydät viimeisimmästä tilauslaskustasi tai sähköpostitse tulleesta uutiskirjeestä.

* Etu koskee vain paperilehden kestotilaajatalouksia. Mikäli sinulla on jo tunnukset IH Digilehteen, siirry lukemaan digilehteä tästä. 

IH Digilehti pitää sisällään perinteisen paperilehden sisällöt sähköisessä muodossa. Päivän lehden lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä lehtiarkiston, joka ulottuu aina vuoteen 2005 saakka. IH Digilehti tarjoaa lukijalleen selkeän ja helpon käyttöliittymän, jossa liikut lehden sivuilla ja osastojen välillä sujuvasti. Voit silmäillä ja selata lehteä aivan samalla tavalla kuin olisit lukemassa perinteistä paperilehteä.

Muuta paperilehden tilauksesi yhdistelmätilaukseksi, jossa saat kotiin kannetun lehden lisäksi käyttöösi myös IH Digilehden. Voit muuttaa paperilehden tilauksesi kätevästi yhdistelmätilaukseksi yllä olevalla lomakkeella. Muutosta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen sekä asiakasnumerosi. Asiakasnumeron löydät viimeisimmästä tilauslaskustasi. Mikäli haluat lisätietoja IH Digilehdestä tai yhdistelmätuotteesta ota yhteys asiakaspalveluumme. IH Digilehden osuus yhdistelmätuotteen hinnasta on 3 €/kk. Erillisenä tilauksena saat digilehden 12,50 €/kk hintaan. Erillisen digilehtitilauksen voit tehdä tästä.

Itä-Hämeen asiakaspalvelu

Kuluttaja-asiakaspalvelu

Puh. 03 7575 700
ma-pe 8.30-16.30
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola 
ma-pe klo 9.00-12.00 ja 13.00-15.00

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti
ma-pe 8.30-16.30

Jakelupäivystys:

puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6.30-10
viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00
jakelupaivystys@mediataloesa.fi  

Yritysmyynti:

puh: 03 7575710
ma-pe klo 8-16
yritysasiakkaat@mediataloesa.fi
http://www.mediataloesa.fi/mediapalvelut