Tilaa IH-digilehti

IH Digilehti on Itä-Hämeen paperilehti sähköisessä muodossa. Digilehden voit tilata yksinään tai yhdistelmätuotteena yhdessä paperilehden kanssa. Valitse haluamasi tilausvaihtoehto ja lue digilehteä milloin ja missä haluat. IH Digilehden tilaushinta on 12,50 € / kk

Siirry tilaamaan IH Digilehti

Vaihda paperilehden tilauksesi yhdistelmätuotteeksi

Itä-Hämeen paperilehden tilaajana saat IH Digilehden käyttöösi vain 3 € / kk. Vaihda pelkkä paperilehden tilauksesi nykyaikaiseen yhdistelmätilaukseen, jossa paperilehden lisäksi käytössäsi on päivän lehti sähköisenä versiona, sekä digilehti arkisto aina vuoteen 2005 –saakka.

Vaihda tilauksesi yhdistelmätuotteeseen