Etuasiakkaan maksuton kesäetu:

Tilaa Itä-Häme 1 kk maksutta lomaosoitteeseesi

Lue lehteä kätevästi koko kesän mökillä. Etuasiakkaana saat rinnakkaislehden mökille 1 kk maksutta ja jatkokuukaudet puoleen hintaan. Tee tilaus alla olevalla tilauslomakkeella ja nauti lehdestä koko kesän ajan myös lomaosoitteessa. Voit käyttää etusi nyt myös IH Verkko Plus -tilauksena. Valitse sopiva tarjousvaihtoehto alta.

Email address : Alternative email address :
Haluan ottaa vastaan Mediatalo ESAn palveluviestejä ja tietoa minulle suunnatuista eduista

Tarjousta koskevat tilaussäännöt:

Maksuttoman tilauksen voi tehdä kesällä 1 kk ajaksi ESA Jakeluiden omalla varhaisjakelualueella sijaitsevaan rinnakkaistalouteen. Etuasiakas voi tilata yhden maksuttoman lehden rinnakkaislehtenä itselle mökille tai lahjatilauksena ystävälle Itä-Hämeen lehden tai IH Verkko Plus -tuotteen. IH Verkko Plus -tilauksen voi tehdä myös oman varhaisjakelualueen ulkopuoliselle alueelle. Etuasiakkaan oman kestotilauksen tulee olla voimassa koko rinnakkaislehden/lahjatilauksen voimassaoloajan. Voimassa olevaa kestotilausta ei saa keskeyttää lomaosoitteeseen tilatun rinnakkaislehden ajaksi. 2 kk lahjatilauksen kokonaishinta 30,80 e ja 3 kk tilauksen kokonaishinta 46,20 €. Tutustu tarkempiin tilausehtoihin tästä ja Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen tästä.

 

Jos tilauksen alkamisajankohta jätetään tyhjäksi, tilaus laitetaan voimaan välittömästi asiakaspalvelumme käsiteltyä sen. Maksuttoman tilauksen tulee alkaa viimeistään 5.8.2018.