Etuasiakkaan maksuton kesäetu:

Tilaa Itä-Häme 1 kk maksutta lomaosoitteeseesi

Lue lehteä kätevästi koko kesän mökillä. Etuasiakkaana saat rinnakkaislehden mökille 1 kk maksutta ja jatkokuukaudet puoleen hintaan. Tee tilaus alla olevalla tilauslomakkeella ja nauti lehdestä koko kesän ajan myös lomaosoitteessa. Voit käyttää etusi nyt myös IH Digilehtenä. Valitse sopiva tarjousvaihtoehto alta.

Kun teet tilauksen verkossa arkisin ennen klo 16 ja viikonloppuna ennen klo 13, saat tilauksesi alkamaan heti seuraavana päivänä!

Email address : Alternative email address :
Haluan ottaa vastaan Mediatalo ESAn palveluviestejä ja tietoa minulle suunnatuista eduista

1 kk maksutta ja 1 kk -50% hintaan 13,40 €/kk. Laskutus yhdessä erässä 13,40 € (norm. 53,40 €/ 2 kk).
1 kk maksutta ja 2 kk -50% hintaan 13,40 €/kk. Laskutus yhdessä erässä 26,70 € (norm. 80,10 €/ 3 kk).

Tarjousta koskevat tilaussäännöt:

Maksuttoman tilauksen voi tehdä kesällä 1 kk ajaksi Itä-Hämeen omalla jakelualueella sijaitsevaan rinnakkaistalouteen. Etuasiakas voi tilata yhden maksuttoman lehden rinnakkaislehtenä itselle mökille tai lahjatilauksena ystävälle Itä-Hämeen lehden tai ID Digilehden. IH Digilehti -tilauksen voi tehdä myös Itä-Hämeen jakelualueen ulkopuoliselle alueelle. Etuasiakkaan oman kestotilauksen tulee olla voimassa koko rinnakkaislehden/lahjatilauksen voimassaoloajan. Voimassa olevaa kestotilausta ei saa keskeyttää lomaosoitteeseen tilatun rinnakkaislehden ajaksi.

Jos tilauksen alkamisajankohta jätetään tyhjäksi, tilaus laitetaan voimaan välittömästi. Maksuttoman tilauksen tulee alkaa viimeistään 15.8.2017.