Etuasiakkaan etukortti uudistui ESApassiksi!

Etuasiakkaan etukortti on nyt ESApassi. ESApassi on Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan etuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Itä-Hämeen yhdistelmätilaus tai IH VerkkoPlus -tuotteen kestotilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Kestotilaajana saat käyttöösi ESApassin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Itä-Hämeen sähköisissä asiointipalveluissa kestotilauksesi tunnistetaan Mediatilisi kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatiliä, voit luoda tunnukset klikkaamalla tästä. Määräaikaistilaajat eivät ole oikeutettuja kestotilaajaetuihin.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi ESApassilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

ESApassia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Miten saan ESApassin?

Toimitamme ESApasseja etuasiakkaillemme kootusti kolmesti vuodessa: vuoden vaihteen jälkeen, loppukeväästä ja syksyllä.

Vuoden 2019 ESApassit toimitamme tammi-helmikuun vaihteessa. Tammikuun edut pääset hyödyntämään vuoden 2018 Etuasiakkaan etukortilla.

Jos ESApassisi on kadonnut, saat uuden käymällä asiakaspalvelupisteessämme osoitteessa Kirkkokatu 15, Heinola (avoinna ma-pe 9-12 ja 13-15) tai tilaamalla sen puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 03 7575 700 (avoinna ma-pe klo 8.30-16.00).