Itä-Hämeen tuotteissa tapahtui muutoksia toukokuussa

tä-Hämeen paperilehti alkoi ilmestyä 18.5.2018 alkaen viitenä päivänä viikossa. Muutoksen myötä asiakkaille tarjotaan käyttöön aikaisempaa laajemmat sähköiset palvelut. Tutustu alta tarkemmin tuotemuutokseen ja tilaukseen kuuluviin palveluihin.

Lue lisää tuotemuutoksesta

Itä-Hämeen verkon näköislehdestä uusi versio

Itä-Hämeen verkon näköislehdestä uusi versio

Itä-Hämeen verkon näköislehdestä on julkaistu uusi versio. Uusi näköislehtiversio ei enää vaadi käyttäjän verkkoselaimelta Flash-tukea, joten palvelu on huomattavasti aikaisempaa jouhevampi käyttää erilaisilla mobiillaitteilla. Näköislehden uusi versio tarjoaa käyttäjille myös huomattavan määrän uusia ominaisuuksia. Lehden artikkelin on nyt mahdollista lukea erillisissä lukunäkymissä, voit tallentaa lehden sivuja kirjanmerkkeihin ja jakaa juttuja. Jos olet Itä-Hämeen digilehden tilaaja, tutustu uudistuneeseen näköislehtipalveluun itahame.fi-palvelussa. Uuden näköislehden löydät vanhasta tutusta paikasta itahame.fi-palvelun etusivulta.

IH Digilehden uusi Android-versio on ladattavissa Google Playsta

IH Digilehden uusi Android-versio on ladattavissa Google Playsta

Itä-Hämeen Digilehden sovelluksesta on julkaistu uusi Android-versio. Palvelu tarjoaa käyttäjälle nyt uuden ulkoasun, joka helpottaa päivän lehden sisältöjen lukemista. Palvelussa on tehty myös parannuksia ladattujen lehtien hallintaan. Uusi sovellusversio toimi nyt myös tuoreimmilla Android-versioilla.

Voit ladata uuden IH Digilehti -version Android -laitteellesi tästä.

IH Digilehden uusi iOS-sovellus on julkaistu App Storessa

IH Digilehden uusi iOS-sovellus on julkaistu App Storessa

Itä-Hämeen digilehtisovelluksen uusi iOS-versio on nyt ladattavissa App Storesta. Uusi sovellus toimii nyt myös iOS 11-versiolla.

Lataa uusi digilehden sovellus Applen laitteellesi tästä!

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Itä-Hämeen yhdistelmätilauksella saat lehden kotiisi sekä pääset lukemaan digilehteä missä ja milloin itse haluat. Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi IH Digilehteä kokeile sitä nyt paperilehden lisäksi vain 3 €/kk!

Lue lisää ja tee tilaus

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Olemme muuttaneet tilauksiimme liittyviä jakelunkeskeytyskäytäntöjä. Nyt voit yhdistelmätuotteen tilaaja voi valita, jääkö tilaukseen kuuluvien sähköisten palveluiden käyttöoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana vai ei. Muutos vaikuttaa myös jakelunkeskeytyksiin liittyviin tilausehtoihin sekä hyvityskäytäntöihin. Paperilehtitilausten hyvityskäytäntöihin muutoksella ei ole vaikutusta.

Tutustu uusiin tilausehtoihin tästä

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2018

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2018

Itä-Häme ilmestyy v. 2018 maanantaista torstaihin sekä lauantaisin poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät:

1.1.2018 (ma) Uudenvuodenpäivä
2.4.2018 (ma) 2. pääsiäispäivä
2.5.2018 (ti) Vapun jälk. päivä
11.5.2018 (pe) Helatorstain jälk. päivä
23.6.2018 (la) Juhannuspäivä
25.12.2018 (ma) Joulupäivä
26.12.2018 (ti) Tapaninpäivä
Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Keskisuomalainen-konsernin lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa veloitetaan 1 € käsittely- ja postituskulu/lasku (sis. alv) 1.1.2018 alkaen. Voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan: e-laskun verkkopankkiisi tai suoramaksun.

e-lasku on turvallinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto! Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun. Saat tilauslaskun verkkopankkiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina hyväksyttäväksi. e-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, jonka löydät edelliseltä laskultasi. Lue lisää e-laskun käyttöönotosta osoitteesta: keskisuomalainen.com/tilauslaskutus

Itä-Hämeen asiakaspalvelu

Kuluttaja-asiakaspalvelu

Puh. 03 7575 700
ma-pe 8.30-16.30
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola
ma-pe klo 9.00-12.00 ja 13.00-15.00

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti
ma-pe 8.30-16.30

Jakelupäivystys:

puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6.30-10
viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00
jakelupaivystys@mediataloesa.fi

Yritysmyynti:

puh: 03 7575710
ma-pe klo 8-16
yritysasiakkaat@mediataloesa.fi
http://www.mediataloesa.fi/mediapalvelut