Osallistu Itä-Häme 90 vuotta -tempaukseen, tee Itä-Hämeen vauvalle pipo!

Osallistu Itä-Häme 90 vuotta -tempaukseen, tee Itä-Hämeen vauvalle pipo!

Itä-Häme juhlii tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan. Sen kunniaksi Itä-Häme järjestää tempauksen, jonka tarkoituksena on kerätä pipoja Itä-Hämeessä ensi vuonna syntyville vauvoille. Kaikki saadut pipot tullaan lahjoittamaan vuonna 2018 Päijät-Hämeen keskussairaalassa syntyneille, Itä-Hämeen vauvoille.

Lue lisää..

Itä-Hämeen Digilehtisovellus ei toistaiseksi toimi Applen iOS 11 -versiossa

Itä-Hämeen Digilehtisovellus ei toistaiseksi toimi Applen iOS 11 -versiossa

Itä-Hämeen digilehtisovelluksessa on havaittu toimintaongelma iOS 11 -laitteilla. Rakennamme uutta sovellusversiota iOS 11-laitteille sovelluskehittäjäkumppnimme kanssa ja saamme uuden version iOS 11 - sovelluksesta markkinoille näillä näkymin muutaman viikon kuluttua.

Ennen uuden sovellusversion julkaisua suosittelemme käyttämään iOS11-laitteilla IH Digilehden selainpohjaista versiota osoitteessa http://ww.itahame.fi.

Pahoittelemme sovellusversion toimimattomuudesta aiheutuvaa haittaa!

Hanki nyt liput Itä-Häme -kabaree näytökseen!

Hanki nyt liput Itä-Häme -kabaree näytökseen!

Itä-Häme on sanomalehti ja rakas kotiseutumme, jonka vaiheiden ja kummallisuuksien sekä arkipäiväisyyksien kautta aukeaa näköala myös Suomen tapahtumiin ja historiaan. Tule katsomaan upeaa kabaree -esitystä ja hanki lippusi jo ajoissa! Itä-Hämeen Etukortilla liput näytökseen 20 €/hlö, ilman etukorttia 25 €/hlö.

Lue lisää

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Itä-Hämeen yhdistelmätilauksella saat lehden kotiisi sekä pääset lukemaan digilehteä missä ja milloin itse haluat. Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi IH Digilehteä kokeile sitä nyt paperilehden lisäksi vain 3 €/kk!

Lue lisää ja tee tilaus

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Olemme muuttaneet tilauksiimme liittyviä jakelunkeskeytyskäytäntöjä. Nyt voit yhdistelmätuotteen tilaaja voi valita, jääkö tilaukseen kuuluvien sähköisten palveluiden käyttöoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana vai ei. Muutos vaikuttaa myös jakelunkeskeytyksiin liittyviin tilausehtoihin sekä hyvityskäytäntöihin. Paperilehtitilausten hyvityskäytäntöihin muutoksella ei ole vaikutusta.

Tutustu uusiin tilausehtoihin tästä

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Saitko tilauslaskun?
Huomioithan laskua maksaessasi, että käytät laskulla ilmoitettua tilinumeroa.
Tarkista myös verkkopankkiisi tallennetut tilinumerot, jotta ne vastaavat oikeaa numeroa.

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2017

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2017

Itä-Häme ilmestyy v. 2017 maanantaista lauantaihin, poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät:  pe 23.6., la 24.6., ma 25.12. ja ti 26.12.

Itä-Hämeen asiakaspalvelu

Kuluttaja-asiakaspalvelu

Puh. 03 7575 700
ma-pe 8.30-16.30
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola
ma-pe klo 9.00-12.00 ja 12.30-14.30

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti
ma-pe 8.30-16.30

Jakelupäivystys:

puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6.30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00
jakelupaivystys@mediataloesa.fi

Yritysmyynti:

puh: 03 7575710
ma-pe klo 8-16
yritysasiakkaat@mediataloesa.fi
http://www.mediataloesa.fi/mediapalvelut