Etuasiakkaan etukortti uudistuu ESApassiksi

Etuasiakkaan etukortti on nyt ESApassi. ESApassi on Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien tarjoamat kestotilaajaedut. ESApassit toimitetaan tammi-helmikuun vaihteessa. Tammikuun edut pääset hyödyntämään vuoden 2018 Etuasiakkaan etukortilla.

Lue lisää

Lähde mukaan lukijamatkalle Islantiin 28.4.-2.5.

Lähde mukaan lukijamatkalle Islantiin 28.4.-2.5.

Matkaohjelma:

Sunnuntai 28.4.
Kuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Icelandairin lento lähtee klo 15.35 ja saapuu Keflavikin lentoasemalle klo 16.00 paikallista aikaa.

Maanantai 29.4.
Aamiaisen jälkeen tutustumme Reykjavikiin oppaan johdolla.

Tiistai 30.4.
Lähdemme ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä.

Keskiviikko 1.5.
Lähdemme tutustumaan Islannin kauniiseen etelärannikkoon.

Torstai 2.5.
Kuljetus Keflavikin lentokentälle, josta Icelandairin lento lähtee klo 7.30. Saapuminen Helsinkiin klo 13.50.

Matkan hinta 1395 €/hlö. Hinta sis. kuljetukset, lennot, hotellimajoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, 1 päivällinen, 2 lounasta ja ohjelman mukaiset retket suomenkielisen oppaan johdolla.

Lisätiedot ja varaukset
Matkavekka
p. 020 120 4821
erkki.karjalainen@matkavekka.fi

Uudistimme ilmoituspalveluamme

Uudistimme ilmoituspalveluamme

Uudistimme ilmoituspalveluamme ja ilmoitusvalikoimaamme. Nyt voit jättää ilmoituksesi useampaan lehteen samalla kertaa. Tutustu uudistuneeseen palveluumme tästä.

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Liitä tilaukseesi IH Digilehti vain 3 €/kk!

Itä-Hämeen yhdistelmätilauksella saat lehden kotiisi sekä pääset lukemaan digilehteä missä ja milloin itse haluat. Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi IH Digilehteä kokeile sitä nyt paperilehden lisäksi vain 3 €/kk!

Lue lisää ja tee tilaus

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Keskisuomalainen-konsernin lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa veloitetaan 1 € käsittely- ja postituskulu/lasku (sis. alv) 1.1.2018 alkaen. Voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan: e-laskun verkkopankkiisi tai suoramaksun.

e-lasku on turvallinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto! Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun. Saat tilauslaskun verkkopankkiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina hyväksyttäväksi. e-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, jonka löydät edelliseltä laskultasi. Lue lisää e-laskun käyttöönotosta osoitteesta: keskisuomalainen.com/tilauslaskutus

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Yhdistelmätilaajana voit valita, jääkö digilehden lukuoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana

Olemme muuttaneet tilauksiimme liittyviä jakelunkeskeytyskäytäntöjä. Nyt voit yhdistelmätuotteen tilaaja voi valita, jääkö tilaukseen kuuluvien sähköisten palveluiden käyttöoikeus voimaan jakelunkeskeytyksen aikana vai ei. Muutos vaikuttaa myös jakelunkeskeytyksiin liittyviin tilausehtoihin sekä hyvityskäytäntöihin. Paperilehtitilausten hyvityskäytäntöihin muutoksella ei ole vaikutusta.

Tutustu uusiin tilausehtoihin tästä

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2019

Itä-Hämeen ilmestymispäivät 2019

Itä-Häme ilmestyy v. 2019 maanantaista torstaihin sekä lauantaisin poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät:

1.1.2019 (ti)    Uudenvuodenpäivä
7.1.2019 (ma)     Loppiaisen jälk. päivä
22.4.2019 (ma)   2. pääsiäispäivä
2.5.2019 (to)    Vapun jälk. päivä
22.6.2019 (la)    Juhannuspäivä
25.12.2019 (ke) Joulupäivä
26.12.2019 (to)  Tapaninpäivä
IH Digilehden uusi iOS-sovellus on julkaistu App Storessa

IH Digilehden uusi iOS-sovellus on julkaistu App Storessa

Itä-Hämeen digilehtisovelluksen uusi iOS-versio on nyt ladattavissa App Storesta. Uusi sovellus toimii nyt myös iOS 11-versiolla.

Lataa uusi digilehden sovellus Applen laitteellesi tästä!

IH Digilehden Android-versio on ladattavissa Google Playsta

IH Digilehden Android-versio on ladattavissa Google Playsta

Itä-Hämeen Digilehden sovelluksesta on julkaistu uusi Android-versio. Palvelu tarjoaa käyttäjälle nyt uuden ulkoasun, joka helpottaa päivän lehden sisältöjen lukemista. Palvelussa on tehty myös parannuksia ladattujen lehtien hallintaan. Uusi sovellusversio toimi nyt myös tuoreimmilla Android-versioilla.

Voit ladata uuden IH Digilehti -version Android -laitteellesi tästä.

Itä-Hämeen asiakaspalvelu

Kuluttaja-asiakaspalvelu

Puh. 03 7575 700
ma-pe 8.30-16.30
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola
ma-pe klo 9.00-12.00 ja 13.00-15.00

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti
ma-pe 8.30-16.30

Jakelupäivystys:

puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6.30-10
viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00
jakelupaivystys@mediataloesa.fi

Yritysmyynti:

puh: 03 7575710
ma-pe klo 8-16
yritysasiakkaat@mediataloesa.fi
http://www.mediataloesa.fi/mediapalvelut